Acces si utilizare

  1. Apasati butonul Login si introduceti credentialele necesare primite (Username si Password).
    • Nota: Daca nu sunteti in posesia acestor credentiale, trimiteti un email cu o solicitare in acest scop, la adresa de email: comenzi@bbsc.ro sau solicitati-le in Contact Form
  2. In functie de intentia avuta, apasati unul din butoanele adecvate: Depunere – in cazul in care doriti sa transmiteti fisiere (Upload) sau Incarcare – in cazul in care doriti sa preluati fisiere (Download). Aceste butoane sunt disponibile dand click pe sectiunea Documente
    • Pentru incarcarea, in portalul BBSC, a fisierelor existente in PC-ul/dispozitivul dvs., dupa ce ati apasat butonul Depunere, din fereastra Incarcare alegeti din locatia specifica fisierul dorit apoi selectati din butonul Select Subfolder, subdirectorul ce poarta aceeasi denumire cu Username si apasati butonul Incarca.
    • Pentru descarcarea fisierelor din portalul BBSC catre PC-ul/dispozitivul dvs., procedati in aceeasi ordine ca mai sus, apasand mai intai butonul Ridicare.
  3. La sfarsitul operatiilor pe care vi le-ati propus nu uitati sa va delogati, fie din coltul dreapta sus al ecranului (unde apare numele dvs. de logare) prin optiunea Log Out, fie apasand butonul Login din bara paginii, dupa care alegeti optiunea Logout.